Post by ulstatenimet on Feb 6, 2022 22:36:03 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crafting and Building ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crafting and Building IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod סיבולת רבה ▞▞▞
▞▞▞ Crafting and Building 2022 version ▞▞▞
זה משחק מעודכן טוב מאוד. למרבה הצער, מודעות מוציאות אותי החוצה, ואני אפילו לא יכול להוריד את זה? אם אתה יכול לתקן את זה! תודה

המשחק הזה הוא משחק ממש טוב אבל יש לי בעיות לאחרונה. רציתי לשחק בעולם שלי אבל הכפתורים לא צצו אז הסרתי את זה אבל עכשיו אני לא יכול להיכנס לחשבון שלי לא משנה כמה פעמים אני לוחץ על הכפתור. אני גם לא יכול להיכנס לאף אחד מהשרתים שלי.
זה משחק טוב אבל יש לי בעיה לא משנה כמה משאבים אני אוסף הם לא יופיעו במלאי שלי אם הבעיה הזו תתוקן אני אתן לזה סקירה גבוהה יותר.
במחשב האפליקציה ממשיכה לעצור !!!! ובאייפד זה דונט!
אל תשחק במשחק הזה תמיד הפעלה מחדש ותמיד תקלה אל תשחק😠😡🤬
טוֹב
תקן את בעיית מרובי השחקנים שאנחנו באמת רוצים לשחק מרובי שחקנים......
המשחק הוא עדכון אחד חזרה ממיינקראפט בכל פעם שהוא מקבל עדכון
ממש כיף!!!
מסך Unity הפריע לי כשציידתי Skin. זה כל כך מעצבן!!! הסר אחדות בבקשה זה הפריע לי! הסר את האחדות בבקשה בדיוק כמו Kawaiiworld
זה ממשיך לקרוס, ברור למה, זה כנראה בגלל שיש לי Samsung Galaxy tab a6 (2016), אתה יכול לתקן את זה תודה
אהבתי את המשחק אבל הגרפיקה גרועה.
אהבתי את המשחק אולי יוסיף לזה מודים של מכוניות מצלמות כמו באמיתי
זה היה ממש כיף והכל אבל אז זה תמיד מוחק את העולמות שלי ואני לא יודע איך לתקן את זה. זה קורה גם לחבר שלי. אני מעדיף לקנות מיינקראפט אמיתי אבל אני מקבל טלפון חדש בספטמבר, אז חשבתי, הו זה נראה די מגניב! וזה היה, עד שזה מחק את העולמות שלי.
אני אומר לכל האנשים להוריד את זה כי זה בחינם חוץ מזה שהוא באגי אז אל תעשה את זה כל כך הרבה והכי גרוע זה מודעות!!!!!!!! מודעות!!!!!!! איך אפילו להסיר מודעות!!!!!!?!?!?!?!?!!!

Crafting and Building სათავგადასავლო jxpm
אני יודע שזה משחק טוב אבל צריך לשלם עליו!! וזה ממש לא הוגן. כי המשחק הזה היה הרבה יותר טוב מבלי לשלם עליו. זה ממש לא הוגן כלפי האנשים שלא יכולים להרשות לעצמם מינקראפט אמיתי, אז הם מגיעים למשחק הזה וזה גם עולה כסף! מאוד מאוכזב. אהבתי את המשחק כשהוא היה חינמי בשנת 2019. אני אדרג את המשחק הזה ב-2 כוכבים עד שזה יתוקן, אני אשלח מייל גם לאנשים שגרמו למשחק הזה לעלות כסף.
War Machines: Tank Army Game Märulimängud syes
כשאני מנסה לבחור סקין, הוא היה מעיף אותי החוצה וכשאני מנסה לחזור למשחק זה היה רק מציג את האינטרו בלופים, אבל כשהוא סוף סוף נטען הוא מתאפס וכל חבילות הטקסטורה שלי שמתקלות במשחק חזרו . בבקשה תקן את זה אני רק רוצה ליהנות
ג'נרים מוסיפים יצירה ובניית כמה מכוניות כדי להיות מהירים אבל אף מכונית לא ניתנת לקרע
זה משחק נחמד מאוד אבל כשאני פותח את העולם שלי מגיעה פרסומת והמשחק שלי נטען מחדש בבקשה לפתור את הבעיה הזו
כיףףף זה כמו המיינקראפט המקורי ואפשר לשחק עם אנשים ולהחליף טקסטורות
3 כוכבים כי אין לי גישה לחשבון ואני לא יכול להתייעץ עם זה רק מביא אותך ל-crome לא לפייסבוק ולא לשחק חשבון יכול להתחבר למשחק אני לא יכול להגיע לשחק באינטרנט אני יכול לשנות כוכבים בבקשה לשנות את הבעיה מיד יומיים במשחק פלוס למה אתה לא יכול להחלים עם אוכל רגיל כמו לחם ומיועד מבושל ופאי דלעת
בבקשה אני צריך עזרה 😫, המשחק הזה מדהים אבל בשבועות האחרונים ניסיתי להצטרף לשרת האחיות שלי אבל בכל פעם שאני עושה את זה אומר "לא יכול להצטרף" ניסינו כל כך הרבה דברים שונים כמו לחכות יום אחד , הסרה והתקנה מחדש, כיבוי הטלפון שלי, יצירת חשבון חדש לגמרי, ועוד כל כך הרבה אחרים אבל אף אחד מהם לא עבד, ואני לא נחסם מהשרת, אני באמת רק רוצה לשחק עם אחותי ואני רק צריך עזרה, וכן היא משתמשת באותה אפליקציה 😭😭😭
😤👍👍👍👍👍
סליחה שאני עצבני כל כח אולי זה יפטיה אבל יצא את העתכון של 1.19 בCrafting abd building?!
האפליקציה שלה ממש טובה כמו mc אבל אני חושב שהיא שבורה.
אם אתה חושב שהאפליקציה הזו מרגישה בדיוק כמו מיינקראפט, כי היא מיינקראפט! יוצרי המשחק פירטו את המשחק ואז הוסיפו חבילת טקסטורה שנוצרה על ידי מישהו אחר. זו הסיבה שבגללה אתה מסוגל לחבר את האפליקציה הזו ל-Xbox Live ולהיות מסוגל לשחק בשרתים המיועדים למיינקראפט, והאפליקציה הזו גנבה כל חבילת סקין בודדת משוק המיינקראפט שאתה אמור לקנות. ויש לו באגים ממיינקראפט, במילים אחרות זה לא חוקי! google הורידו את האפליקציה הזו.
המשחק הזה טוב. אבל יש תקלות של שני גברים. שיחקתי במשחק הזה שנה אחת. היי כל כך הרבה טעויות. אבל זה משחק טוב. עותק טוב של מיינקראפט...
קשה למצוא פורטל קצה במשחק הזה ואי אפשר למצוא את המבצר התחתון, פשוטו כמשמעו, אי אפשר וגם יהלום אי אפשר למצוא אז לפי הגורם הזה איך נוכל לשחק בסדרת הישרדות במשחק הזה. כאשר אנו מוסיפים Shaders ומצבים במשחק הזה אז המשחק מתחיל להטמיע באגים ותקלות חותלות בכל מקום ובכל מקום אפילו אתה לא יכול לראות את הדברים בעולם שלך אם נוסיף מצבי Shaders aur יש לי ניסיון רע במשחק הזה 😡😡 טיפשים
זה המשחק הכי טוב אבל יש בעיה. כלומר אנחנו צריכים לעשות הרבה עבודה בשביל לשחק מרובה משתתפים. אני לא יכול לשחק מרובה משתתפים עם אחי. אז אני אתן כוכב אחד בבקשה צור משחק מרובה משתתפים כמו Brdwars. בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה😭😭
אני אוהב את המשחק הזה. אבל למען האמת, התוספות האלה מאוד מעצבנות. ובבקשה תוסיפו עוד כמה אספסוף ומשימה למשחק הזה, אחרי שסיימתי את המשחק הזה זה הפך להיות מאוד משעמם. עדכן את המשחק הזה תמיד.🙂🙂🙂🙂🙂❤️ ❤️
לא כל כך רע כי כמה אופנים עבדו חלק לא לא להתקין את המשחק הזה אחרת הנייד שלך יקרוס
יצירה ובונה משחק כל כך נחמד
Crafting and Building Przygodowe pny
המשחק הכי טוב בעולם