Post by ulstatenimet on Feb 6, 2022 22:08:30 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Homescapes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Homescapes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódok korlátlan minden ▞▞▞
▞▞▞ Homescapes 2022 version ▞▞▞
A Homescapes az egyik újabb játék, amelyet a GardenScapes kiadott mobiltelefonokhoz. Androidra és iOS-re egyaránt elérhető. Abban az időben, amikor a játék
Mondta már valaki, hogy szeretnék egy kihívásokkal teli játékot játszani, aminek napokba telik egy olyan szint elérése, amelyre azt hiszem, egy megfelelő játékot fogok játszani??? NEM, és soha nem fejezheti be az oldalsó felújításokat. Minden szint kemény vagy szuper nehéz, és napokig tart....szuper bosszús.
Az alkalmazás miatt annyira összeomlott a telefonom, hogy újraindult!! Az új minijáték alatt volt. A borzalmasan kemény szintek, mikrotranzakciók, memória mennyisége és most összeomlást okoz; Kész vagyok! Ez egy szórakoztató játék volt. Sok sikert mindenkinek, aki befejezi a kastélyt!
1942 🚀 Free classic shooting games આર્કેડ vikh
Lassú
Nem rossz! Kifejezetten tetszik eddig.
Így pár napja frissítettem a játékot, és most már nem tölt be 😩 Annyi munkát fektettem bele, és most őszintén szeretném, ha nem foglalkoztam volna a frissítéssel. Folyamatosan azt mutatja, hogy a lassú internetkapcsolat miatt egyes területek lassan töltődnek be. Rengeteg MB-m és erős hálózatom van, ami arra késztet, hogy vajon miért mutatja ezt folyamatosan. Egyébként egy csöppet sem örülök ennek az új fejlesztésnek, mert imádom ezt a játékot, és nagyon szeretném visszakapni!!! Javítsd ki, ha tudsz!
Nagyon érdekes játék. Sok szoba van a házban. De a szülők szobája nem ebben a házban van. És sok szint olyan nehéz.
MR KING COIN 2022 | EMBERI ELLENŐRZÉS NÉLKÜL Minden erőforrást megkap HOMESCAPES 【100% -ban megerősítve! 】 ✓ Szerezzen erőforrásokat egyszerűen
rosz
Nagyon szeretem ezt a játékot! Ötletes és mindig jön vmi újdonsàg!
Jó kis játék, nincs vele gond. Viszont sajnos nagyon a minigame-eket hiányolom, ami miatt igazság szerint elkezdtem vele játszani 😕😑
Sajnos a meglepetés korlátlan élet, nem dozitheto... Pl dolgozom és van 10-15 percem játszani, akkor felesleges megy az ajándék...☹️ 1266-os pálya is igazán nehéz volt. Hát rajottem hogy utálom igazán az ébresztő órákat... Eddig se voltak barátaim... De ez a játék megjobban megutalta... 🤪 1750 szint környékén... Immáron 4444 fölött. A 3ezres pályák nehezek voltak. A 4 ezresek eleje könnyebb volt. A legutóbbi frissítéssel csökkentették a lényegen rontott a játszhatóságon
Egész jó
Rendben volt, nem tudtam menteni anélkül, hogy megadtam volna a Google fiókom vagy a Facebook neveket és telefonszámokat. Ez nem helyes.
Stabil internetkapcsolatom van, de a játék szerint nem...
A játékok pénzéhes játék. Mert a feladathoz képest kevesebb időt ad bármely esemény elvégzésére. És ha hosszabbítást akarsz, akkor megint pénzt kértél. Teljesen szemétség.
Imádom a játékot, de nem szeretem, ha minden játékon csak 1 csillagot szerezhet, sokáig tart összegyűjteni, hogy mennyi pénzt költ, hogy extra érméket és életeket szerezzen. Ezt leszámítva jó játék
Homescapes Casual fxp
... hozza el a Huawei felhasználóinak a Gardenscapes és Homescapes sikere nyomán. ... iPhone-on is az év játéka lett a League of Legends.
Játék Homescapes (Homescapes) az interneten.
Tiszta szerencsejáték, mint a játékgépek. El kell döntenie, hogy melyik szint nevetségesen könnyű, és melyik nevet nevetségesen nehéz, még akkor is, ha nagyszerű játékos vagy. Nem adsz jó nyereményeket, és csak pénzre van szükséged Amikor rájössz, hogy a játékosod érméket vásárol, megnehezíted a dolgukat. Nem tiszteled több millió játékosodat. Ez egy szórakoztató játék, nem pedig szerencsejáték
Jó játèk, viszont az utolsó frissítèst nem tudja letölteni tableten, telefonon pedig mûködik. Próbáltam újra telepíteni, de nem segít rajta.
Ez a játék mindig lefagy, van amikor napokig megyek, és nem tudom rendesen betölteni, nagyon idegesítő. Most az új letöltéssel újraindította az egész rendszeremet. Beszélj a létezésről 😠
Homescape 2.9.4.900 MOD APK (Korlátlan csillag) - APK Home
Ez a játék nagyon addiktív és szórakoztató is. Adja vissza a játékosoknak azáltal, hogy a játékot keresni kell. Olyan platformra kell frissítenie, ahol a felhasználók kriptot kereshetnek és vásárolhatnak. Ez mindkét félnek előnyös lesz: a fejlesztőknek és a játékosoknak egyaránt.
A 634 pálya egy kicsit kínlódás 4 napja szenvedek vele a super hard pályákra adhatna 2 csillagot is.Amúgy imádom 😁
Welcome to Homescapes, the most heartwarming game from Playrix's Scapes™ series! Solve match-3 puzzles to restore a wonderful mansion on a verdant street.
7 Gáboradd ideas | étel és ital, italok, ételek - Pinterest
Állandóan frissíteni? Kuka
Új telefon használatánál miért nem kapom vissza a régi profilt?
Jò 😊😊😊😊😊😊😊😊😊☺☺☺😐☺☺😐😐
Szórakoztató, de... Szeretek játszani ezzel a játékkal, de néha annyira frusztráló. Csalódottságom miatt háromszor eltávolítottam ezt a játékot. Úgy gondolom, hogy így próbálják rákényszeríteni a játékosokat az érmék megvásárlására. Nem teljesen rossz, de legyőzi a játékok célját, hogy destressorok legyenek. Csak találjon egyensúlyt, és ne tegye nehézzé a szinteket
A játék nagyon jó volt, de nap mint nap ugyanazt a szintet játszottam, és mindig ilyen! Néhány egyszerű játékot kínál, és végtelen napokat tölthet ugyanazon a szinten! 1600+ szinten vagyok, és soha nem volt még egy minijátékom sem, amit említettem. Ugyanezen okok miatt távolítottam el a kerti tájképeket, és egészen biztos, hogy ez ugyanúgy megy. 03\12\21. . A játék a legutóbbi frissítés után nem indul!!
Mióta frissítettem a játékot, minden alkalommal összeomlik, amikor megpróbálom betölteni!! Minden alkalommal el kell távolítanom és újra kell telepítenem, amikor játszani akarok... És most ez sem működik! Most telepítettem újra a játékot, és még mindig összeomlik, miután megnyomtam a lejátszás gombot. Milyen zseniális frissítés NEM! Követtem a tanácsodat, a játék még mindig körülbelül 4-szer összeomlik betöltésenként, mielőtt játszom, és ellenőriztem és megerősítettem, hogy az operációs rendszerem megfelel a követelményeknek.
Homescapes የተለመደ eamv
Reggel újra beléptem és kaptam ajándékba hogy 24 óráig dupla csillagot kapok.. na az tartott kb 2-3 orán keresztül. Azóta csak 1t ad megint
Helló, ez a játék nagyon jó, de miért olyan őrülten kemények a szintek, hogy pénzzel és érmékkel vásárolhattunk bosstereket. A rossz logika javítsa ki ezt a hibát
Sajnos nem lehet abbahagyni...
4400-as szint után játszhatatlan, gyakran fizetéssel sem. Addig viszont határozottan élveztem.
Homescapes lv1 Gamevideo - YouTube
A játék jó, szórakoztató és kihívásokkal teli, de hosszan tartó lehetősége van vásárolni valamit.
Eddig jó volt. Pénzéhes. Befejeztem.
Évekkel ezelőtt először próbálkoztam ezzel a játékkal. Nem volt nagyszerű, mert csak a házat szerettem volna feldíszíteni, ehhez pedig egy "cukorkazúzás" párosító játék fő feladatát kellett elvégeznem. Mivel ezt nem élveztem, feladtam a játékot. Azóta a fejlesztők hozzáadták ezeket a "mini játékokat", amelyeket a legtöbbször hirdetnek. (Ez azt a benyomást kelti, hogy ez lesz a játék nagy része. Spoilerek: NEM AZ). Ha szereted a "cukorkazúzás" érzést, tetszeni fog ez a játék. A díszítés és a minijátékok bónuszok.
2500 felett járok, és egyre nehezebb továbbjutni egy-egy pályán. Lassan inkább bosszantó, mint szórakoztató.Ha csapatjáték van, és beragad az ember egy szinten, esélytelen a részvétel. A 8.,15.,30. napon van bónusz, amivel lehet esetleg haladni.. Kevés a mini játék, és sokszor logikátlan a megoldása.. A seasonokat pedig esélytelen végig vinni, mert míg az elején elég pár pont, a vége felé már 60-70 pont kell egy feloldáshoz..
Homescapes beszerzése – Microsoft Store hu-HU
Ha minijáték jön, elmegy a játékról minden hang. Kezdjetek vele vmit lécci...
Eddig tetszett. Viszont... az a rengeteg közjáték, ami van benne, hogy Austin mit csinál, kivel beszél, miért született meg...bocsi de nem érdekel. Vagy a játékkal foglalkozom vagy a történetet olvasom. Én ezt azért töltöttem le, hogy játszak vele.
👍
Picit nehéznek találom és kevés a segítség...döcögős...a gardenscape jobb!
Тяжело проходить уровень! А так клас